Schietpartij Groningen

Twee mannen van 47 en 58 jaar oud uit Leeuwarden. 10-07-2022 1542 Shutterstock.


Rood Dorp Wo 2 Oorlog Maastricht Nederland

Drie mensen zijn gewond geraakt bij een schietpartij in de Groningse binnenstad.

. Zeker een man gaat neer en raakt gewond. Volgens de politie is er meerdere keren geschoten. GRONINGEN - De schietpartij in de Haddingestraat in Groningen zaterdagavond heeft een 50-jarige man uit Leeuwarden het leven gekost meldt de politie zondagmiddag.

Een van de mannen valt direct op straat neer. Te zien zijn een aantal schreeuwende mannen die achter een andere man aanlopen die tijdens zijn vlucht een wapen trekt en meerdere keren schiet. Een 24-jarige Groninger is aangehouden voor betrokkenheid.

Er is een verdachte aangehouden meldt de politie rond 2145 uur. Het incident vond gisteravond rond 20 uur plaats in de Haddingestraat. Dat meldt de politie.

Schietpartij in centrum Groningen. Dat bevestigt de. Dat bevestigt de politie op Twitter.

Bij een schietpartij in de Groningse binnenstad gisteravond is een dode gevallen. De schutter is aangehouden. Groningen is een plaats in de provincie Groningen en valt onder de P2000-regio Groningen.

Drie mensen zijn zaterdagavond gewond geraakt bij een schietpartij in de Groningse binnenstad. Twee van hen zijn naar het ziekenhuis gebracht. Getuige filmt schietpartij op klaarlichte dag in Groningen Drie mensen zijn zaterdagavond gewond geraakt bij een schietpartij in de Groningse binnenstad.

Bij een schietpartij in de Haddingestraat in de binnenstad van Groningen zijn zaterdagavond rond 20 uur drie mensen gewond geraakt. Hier beelden van een dodelijke schietpartij in Groningen zaterdagavond. Getuige filmt schietpartij op klaarlichte dag in Groningen Drie mensen zijn zaterdagavond gewond geraakt bij een schietpartij in de Groningse binnenstad.

Wat het motief van de schietpartij is is nog niet bekend. Te zien is hoe de dader door meerdere mannen uit een straat wordt gejaagd hij wordt uitgescholden en bekogeld met bierflesjes vervolgens een pistool trekt en meerdere malen de trekker overhaalt. Update Een van de personen die zaterdagavond gewond raakte bij een schietpartij in Groningen is overleden.

Een getuige filmde het incident. De schietpartij in de Haddingestraat in Groningen gisteravond heeft een 50-jarige man uit Leeuwarden het leven gekost meldt de politie vanmiddag. De schutter is aangehouden.

De twee andere gewonden zijn een 47- en 58-jarige plaatsgenoot van het slachtoffer. GRONINGEN Bij een schietpartij aan de Haddingestraat in het centrum van Groningen zijn zaterdagavond drie personen gewond geraakt. Drie gewonden bij schietpartij in hartje Groningen schutter aangehouden.

Bij de schietpartij zaterdagavond in de Haddingestraat in de stad Groningen is een vijftigjarige man uit Leeuwarden om het leven gekomen. Op deze video is te zien dat een groep van circa 10 personen een man uit de straat verdrijft. Door een schietpartij in de Haddingestraat in Groningen zijn volgens de politie zaterdagavond rond 2000 uur drie mensen gewond geraakt.

Bij een schietpartij in de Haddingestraat in de stad Groningen zijn zaterdagavond twee gewonden gevallen. Schietpartij Groningen Minggu 10 Juli 2022 De schietpartij in de Haddingestraat in Groningen gisteravond heeft een 50-jarige man uit Leeuwarden het leven gekost meldt de politie vanmiddag. Hij werd met ernstige verwondingen naar het ziekenhuis gebracht waar.

1 day agoBij een schietpartij in de Haddingestraat in de binnenstad van Groningen zijn zaterdagavond rond 20 uur drie mensen gewond geraakt. Een getuige filmde het incident. Drie gewonden bij schietpartij in hartje Groningen schutter aangehouden.

23 hours agoDe hulpdiensten in Groningen zijn zaterdag 9 juli gealarmeerd voor een schietpartij op de Haddingestraat. De melding werd om 1955 via het P2000 netwerk verzonden. De man werd met ernstige verwondingen overgebracht naar.

Eén persoon is op de vlucht geslagen. Bij een schietpartij in de binnenstad van Groningen is zaterdagavond een vijftigjarige man uit Leeuwarden neergeschoten. Het incident vond gisteravond rond 20 uur plaats in.

Evdg Vandaag om 0722 De feiten vonden plaats. Wapen Het zijn wild west-beelden van een schietpartij die rond acht uur op zaterdagavond plaatsvond in de Groningse binnenstad. Bij een schietpartij in de binnenstad van het Nederlandse Groningen zijn zaterdagavond drie mensen gewond geraakt.

Door anp 9 juli 2022 2144 GRONINGEN ANP - Door een schietpartij in de Haddingestraat in Groningen zouden volgens de politie zaterdagavond rond 2000 uur twee mensen gewond zijn geraakt. Twee mannen van 47 en 58 jaar. 9 juli 2022 2016 uur.

Dan stopt het filmpje. Drie mensen zijn gewond geraakt bij een schietpartij in de Groningse binnenstad. Het heftige voorval gebeurde gisteren rond 2000 uur.

Te zien is hoe de schutter door meerdere mannen uit een straat wordt gejaagd hij wordt uitgescholden. Het gaat om een 50-jarige man uit Leeuwarden. De hulpdiensten in Groningen zijn zaterdag 9 juli gealarmeerd voor een schietpartij op de Haddingestraat.

Hij is uiteindelijk aan zijn verwondingen overleden in het ziekenhuis. Ze schreeuwen en gooien enkele voorwerpen naar hem toe. De twee andere gewonden zijn een 47- en 58-jarige plaatsgenoot van het slachtoffer.

Het gaat om een 50-jarige man uit Leeuwarden. Een getuige filmde het incident.


Pin Op Rijksoverheid Infographics


Gerben Lochorn Huisarts Te Hoogezand Mag Gratis Kankertest Niet Uitdelen Van De Inspectie Algemeen Dagblad November 2010 Medisch Centrum Huisarts Medicijnen

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel